Termeni și condiții

Bine ai venit în comunitatea #BeCyberSafe! Acești termeni se aplică utilizării acestei platforme. Te rugăm să le citesti cu atenție, pentru că prevederile acestui document sunt obligatorii dacă te hotărăști să utilizezi platforma 116111.ro/BeCyberSafe.

Conținut

Platforma 116111.ro/BeCyberSafe utilizează mai multe tipuri de conținut.

Conținutul utilizatorilor. Utilizatorii poartă responsabilitatea conținutului pe care îl introduc în platformă. Dialoc își rezervă dreptul de a utiliza, copia și stoca acest continut. Utilizatorii sunt integral responsabili de conținutul încărcat și răspund pentru drepturile de proprietate intelectuală asociate conținutului.

Conținutul 116111.ro/BeCyberSafe. Platforma este protejată de legile drepturilor de autor aflate în vigoare în România. 116111.ro/BeCyberSafe oferă dreptul utilizatorilor de a folosi neîngrădit funcționalitățile aplicației. Utilizarea funcționalităților nu face obiectului niciunei taxe de utilizare.
Acest acord are unicul scop de a vă permite să utilizați 116111.ro/BeCyberSafe așa cum este permis de acești Termeni. Dacă încălcați acești Termeni, ne rezervăm dreptul de a opri utilizarea platformei.

Nu este permis să utilizați niciuna dintre mărcile, logo-urile, numele de domeniu sau alte caracteristici distinctive ale platformei 116111.ro/BeCyberSafe fără permisiunea noastră, cu excepția cazurilor în care legea permite altfel.

Drepturi de proprietate intelectuală

116111.ro/BeCyberSafe autorizează utilizatorii să vizualizeze şi să descarce materiale de pe platforma doar în scopuri personale şi pentru uz necomercial. Conţinutul portalului, textele, grafica, imaginile, software-ul precum şi alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

Compilația (adică adunarea şi rearanjarea) conţinutului portalului este dreptul exclusiv al proprietarului şi administratorului, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialelor reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Utilizatorii nu au permisiunea de a vinde sau modifica materialele, de a le expune public, a le distribui sau a le folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale.

Ghidul comunității

116111.ro/BeCyberSafe se străduiește să ofere un serviciu ireproșabil. În acest scop, solicităm respectarea acestor reguli și ne rezervăm dreptul de a vă închide accesul dacă nu îl urmați.

 • Nu utilizați 116111.ro/BeCyberSafe într-un mod care încalcă legile, reglementările, ordonanțele sau directivele.
 • Nu utilizați 116111.ro/BeCyberSafe contrar politicilor noastre.
 • Nu utilizați 116111.ro/BeCyberSafe pentru a face ceva amenințător, abuziv, hărțuitor, defăimător, torționar, obscen, profan sau invaziv pentru viața privată a altei persoane.
 • Nu interfera cu funcționarea corectă a software-ului, a hardware-ului sau a echipamentelor pe 116111.ro/BeCyberSafe.
 • Nu vă implicați în niciun comportament care împiedică utilizarea sau care ar putea dăuna 116111.ro/BeCyberSafe sau utilizatorilor noștri.
 • Nu vă asumați alte identități pe 116111.ro/BeCyberSafe într-un mod care este destinat să confunde, să înșele sau să inducă în eroare alte persoane.
Securitate

116111.ro/BeCyberSafe tratează cu prioritate securitatea utilizatorilor platformei. Anunțați-ne imediat dacă descoperiți orice activitate sau utilizare neautorizată.

Cum colectăm și folosim informațiile cu caracter personal

Noi urmăm proceduri de protecție stricte în colectarea, depozitarea și dezvăluirea informației furnizate de tine pentru a impiedica accesarea neautorizată și întrebuințarea ei greșită, așa cum se cere și este stipulat și în legislația din România. Noi adunăm informații generale privind numărul de vizitatori ai anumitor secțiuni pentru a monitoriza utilizarea website-ului, ceea ce ne ajută să îmbunătățim continuu designul și forma de prezentare a website-ului. De asemenea, în cazul sesizărilor de încălcare a drepturilor copilului, noi transmitem informațiile primite din partea ta în atenția instituțiilor abilitate, în vederea intervenției.

Introducerea informațiilor cu caracter personal reprezintă consimțământul tău expres și neechivoc pentru prelucrarea de către noi a acestor date, respectiv pentru colectarea, înregistrarea, stocarea, adaptarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea acestor informații cu caracter personal.

Atunci când ne trimiți datele cu caracter personal, Asociația Telefonul Copilului le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifică în alt fel:

 • stocarea acelor informații care ne permit o înțelegere mai profundă a nevoilor beneficiarilor sau modul in care Asociația Telefonul Copilului poate îmbunătăți calitatea serviciilor de informare, consiliere și indrumare
 • stocarea acelor informații în vederea monitorizării și întocmirii de studii cu privire la tipurile de probleme comunicate și înregistrate din partea ta – pentru a intra în contact cu tine cu scopul de a răspunde unei solicitări a ta
 • putem să folosim adresa ta de e-mail pentru a-ți expedia informații solicitate de tine
 • în cazul sesizărilor de încălcare a drepturilor copilului, putem să transmitem informațiile primite din partea ta în atenția instituțiilor abilitate cu care Asociația Telefonul Copilului colaborează în condiții de parteneriat, în vederea intervenției
Protecția datelor cu caracter personal

Asociatia Telefonul Copilului se obligă să pastreze confidențialitatea datelor personale colectate prin intermediul site-ului www.116111.ro și telefonul copilului 116 111, conform Legii 677/2001, privind protecția datelor personale. Persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, următoarele drepturi:

 • dreptul la informare (art.12)
 • dreptul de acces la date (art.13)
 • dreptul de intervenție asupra datelor (art.14) si
 • dreptul de opoziție (art. 15)
Legislație

Acești termeni intră sub jurisdicția legilor în vigoare pe teritoriul Romaniei.

GDPR

In data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul General de Protectie a Datelor nr. 679/2016, detalii pot fi accesate in urmatoarele doua informari: date colectate de la persoana vizata, date colectate din alte surse.

Dacă dorești ca datele tale personale să fie scoase din baza de date, ne poți indica oricând acest lucru la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro.